Ledige stillinger : Greentech : Kjøp og salg av brukt IT-utstyr
Ledige stillinger.
Slider
Fremtiden er miljøvennlig – fremtiden er nå : Greentech
Greentech er i sterk vekst, og søker motiverte kolleger innen flere ansvarsområder.

Om oss

Greentech har de siste 20 årene levert tjenester relatert til håndtering av IKT utstyr for landets ledende bedrifter. Enten det dreier seg om komplett livssyklushåndtering, logistikktjenester eller sikker og miljømessig avhending bistår Greentech med sin ekspertise innen leveransepresisjon, kvalitetsmessige arbeid og innovative løsninger.

Greentech selger brukt IT utstyr til privatkunder og bedrifter over hele landet, og har gjennom en årrekke vært en betydelig leverandør av gjenbruk til skolemarkedet. Via våre nettbutikker itmarked.no og greentech.no når vi et bredt spekter av privatkunder, bedrifter og forhandlere i hele Norden.

Ledige stillinger

  1. Business Manager
  2. Løsningsselger
  3. Logistikkoperatør
  4. Kundestøtte Medarbeider
  5. Tekniker
  6. Systemutvikler
  7. Export Manager

Vi ønsker å jobbe med mennesker som har et engasjement for bærekraftige løsninger, og som lagspiller bidrar med positivitet og drivkraft inn i selskapet. Kjenner du deg igjen i dette, og synes bærekraftig IT ser ut som et spennende arbeidsområde? Da har vi lyst til å snakke med deg. Hos oss vektlegges dine personlige egenskaper. Du vil få dyktige kollegaer med lang fartstid i bransjen som vil bistå med det faglige.

Vi holder til i moderne lokaler på Fokserød der vi disponerer 5000 kvm med helautomatiserte produksjonslinjer. Fra Fokserød håndterer vi store globale leveranser, og er rustet for en stadig økende etterspørsel.

Send oss gjerne en søknad på oss@greentech.no eller ta kontakt med Steinar Aune på telefon 905 54 909 hvis det er noe du lurer på eller vil har mer informasjon.

Slider