Nyheter

Framhevet bilde

Sjumilssteg for kunder og klima!

Greentech blir nå en del av Foxway Group. Selskapene utfyller hverandre og sammen kan vi ta sjumilssteget for å realisere gevinster både for kunder og klima.
Framhevet bilde

Hva med el-sparkesykler?

Spørsmålet fikk vi fra en stor operatør av utleiesykler. EL-Sparkesykler påvirker miljøet både ved produksjon men også gjennom prosessen rundt materialgjenvinning etter at disse er tatt ut av drift.
Framhevet bilde

Full oversikt over deres innleverte IT-utstyr

Vi gjør rapporteringen rundt bærekraftig verdiskapning enklere med Greentech Partnerportal. Partnerportalen gir tilgang til all dokumentasjon innen sikker og miljømessig avhending av IT-utstyr.
Framhevet bilde

Greentech Partnershop

Nettbutikk for IT-forhandlere som gir tilgang på kvalitetsprodukter fra Greentech med garanti, kundesupport og gode marginer til deg som forhandler.
Framhevet bilde

Greentech Partnerportal

Gir tilgang til all dokumentasjon innen sikker og miljømessig avhending av IT-utstyr. Sikker sletting av data / full oversikt over Co2-besparelser / End of Life håndtering
Framhevet bilde

Er det trygt å kjøpe brukt datautstyr?

Datautstyret vi selger gjennomgår omfattende testing slik at de er i perfekt teknisk stand. Vi graderer derfor produktene ut fra den fysiske tilstanden til produktet.
Framhevet bilde

Sikker avhending av IT-utstyr

Greentech leverer tjenester innen sikker avhending av IT- og telefoniutstyr med fokus på ombruk og gjenbruk.
Framhevet bilde

Ombruk av pc, mobil og nettbrett

Ombruk betyr gjenbruk, og sett fra et miljøsynspunkt er gjenbruk svært energi- og ressursbesparende. Ombruk er faktisk 20 ganger bedre enn gjenvinning.
Framhevet bilde

Grønn IT / Miljøvennlig IT

Greentechs misjon er å bidra til en bedre verden ved å tilrettelegge for gjenbruk av IT-utstyr, og dette har vært førende for vår virksomhet i mer enn 20 år.
Framhevet bilde

Markedsplass for brukt og renovert IT-utstyr

IT Marked er i dag den største aktøren på det norske markedet hva gjelder salg av brukt og renovert IT-utstyr og viser at bærekraft er fremtiden.