Nyheter

Framhevet bilde

Hva med el-sparkesykler?

Spørsmålet fikk vi fra en stor operatør av utleiesykler. EL-Sparkesykler påvirker miljøet både ved produksjon men også gjennom prosessen rundt materialgjenvinning etter at disse er tatt ut av drift.
Framhevet bilde

Bærekraftsrapportering

Vi gjør rapporteringen rundt bærekraftig verdiskapning enklere med Greentech Partnerportal. Partnerportalen gir tilgang til all dokumentasjon innen sikker og miljømessig avhending av IT-utstyr.
Framhevet bilde

Greentech Partnershop

Nettbutikk for IT-forhandlere som gir tilgang på kvalitetsprodukter fra Greentech med garanti, kundesupport og gode marginer til deg som forhandler.
Framhevet bilde

Greentech Partnerportal

Gir tilgang til all dokumentasjon innen sikker og miljømessig avhending av IT-utstyr. Sikker sletting av data / full oversikt over Co2-besparelser / End of Life håndtering
Framhevet bilde

Markedsplass for brukt og renovert IT-utstyr

IT Marked er i dag den største aktøren på det norske markedet hva gjelder salg av brukt og renovert IT-utstyr og viser at bærekraft er fremtiden.
Framhevet bilde

Kvartalsoppdatering Q2 – 2020

Sommerferien er over for de fleste av oss, og høsten er i anmarsj. Vi kan se tilbake på et 2. kvartal og halvår utenom det vanlige.
Framhevet bilde

Kvartalsoppdatering Q1 – 2020

Siden i fjor høst, og etter at Arrow S-Tech valgte å avvikle sine tjenester i Norge har vi vært gjennom flere spennende endringer.
Framhevet bilde

Greentech Re-Sertifiseres ISO 9001, 14001 & OHSAS 18001

Greentech sitt mantra har alltid vært å utfordre bransjen med nyskapende teknologi og løsninger.
Framhevet bilde

Greentech kjøper Alternativ Data AS og IT Marked.no

Kort tid etter at gründer Steinar Aune kjøpte Greentech tilbake fra IT giganten Arrow Electronics, kjøper han konkurrentene Alternativ Data og Markedsplassen; itmarked.no
Framhevet bilde

Vi er alltid på utkikk etter å kjøpe brukt IT-utstyr

Det som er utrangert for deg er kanskje godt nok for andre.