Kvartalsoppdatering Q2 – 2020

Kjære kunde,

Sommerferien er over for de fleste av oss, og høsten er i anmarsj. Vi kan se tilbake på et 2. kvartal og halvår utenom det vanlige. Pandemien vi står i har skapt en global, økt etterspørsel etter brukt IT-utstyr. Samtidig fører usikkerhet til lavere investeringsvilje ved anskaffelse av nytt IT-utstyr.

Tross en krevende tid er vi stolte og ydmyke over å ha levert et solid 1. halvår. Ikke bare resultatmessig, men også at gjenbruksraten på brukt IKT utstyr er all time high. Dette kommer våre kunder til gode i form av lavere Co2 utslipp og samtidig en bedre avkastning for alt innlevert utstyr.


GaaS – Greentech as a Service

Forespørsler som gjelder bærekraftige løsninger og finansiering øker sammen med bevissthet rundt restverdier, og bærekraft. Greentech har gjennom flere år håndtert hele livssyklusen for våre partnere, og bistår med alt fra enkle logistikktjenester til globale leveranser.

Hovedkomponentene i GaaS
Logistikktjenester
Utkjøp av eksisterende utstyr.
Tjenester for klargjøring av nytt utstyr
Garanterte Restverdier i forbindelse med leasing.
Eksport og tollbehandling

Nyhet! Greentech Partnerportal kommer 3. Kvartal 2020

I løpet av kort tid vil du via eget dashboard se dine Co2 besparelser i form av egen login til Greentech sin Partnerportal. All data oppdateres i sanntid, og sammen med miljørelaterte nøkkeltall vil du ha full oversikt over utestående beløp til fakturering.
Bli bestevenn med dine kollegaer på bærekraft med detaljerte miljø- og sletterapporter

All time high 1. Halvår – 2020

Våre høyt motiverte kollegaer i Operations har sammen med salg levert en gjenbruks-rate på 79 % i 1. Halvår. Vårt klare mål er å utvinne mest mulig for Miljøet og Våre kunder.

Vi ønsker å takke ansatte, kunder og samarbeidspartene som gir oss muligheten til å jobbe aktivt med et tema vi har vært lidenskapelig opptatt av siden våre spede begynnelse i 1995.

Vennlig Hilsen
Greentech AS

Lasse Mørk-Andersen | Salgsdirektør
+47 974 00 796 | lasse.andersen@greentech.no
www.greentech.no

Tilbake til Forsiden Tilbake til Nyheter