Er det trygt å kjøpe brukt datautstyr?

Er det trygt å kjøpe brukt datautstyr? Greentech

Datautstyret vi får inn, kjøper vi ut fra norske bedrifter og leasingselskaper når de bytter ut IT-parken sin. Produktene du vil finne i vårt sortiment, både til bedrifts- og privatmarkedet, er derfor først og fremst brukt Lenovo, brukt HP, brukt Dell og brukt Apple. Med andre ord forretningsmaskiner av kjente varemerker.

Alle våre produkter er slettet med sletteverktøy fra Blancco Technology. I tillegg går produktene gjennom en omfattende sjekkliste, før de testes og klargjøres for salg. Vi føler oss trygge på at produktet du leverer fra deg er i trygge hender, og produktet du kjøper av oss er et kvalitetsprodukt.

Sikker sletting av data og 12 mnd. garanti

All data fra tidligere brukere er slettet ved kjøp av brukte produkter hos oss. Vi benytter markedsledende løsninger for sletting og oppdaterer produktene med drivere og ny programvare. Alle våre produkter selges med minimum 12 måneders garanti på maskinvare/ hardware.

Perfekt teknisk stand på brukt datautstyr

Datautstyret vi selger gjennomgår omfattende testing slik at de er i perfekt teknisk stand. Vi graderer derfor produktene ut fra den fysiske tilstanden til produktet. Dette går da i hovedsak på utseende og alder. Kriteriene kan variere, men eksempler på grunnlag for en lavere gradering kan være riper og slitasje. Vi bruker graderingene Basic, Pro, Premium og Gaming.

Greentech Premium

Våre fineste produkter. De er selvfølgelig i perfekt teknisk stand og ser strøkne ut. Er det bruksmerker på produktene vil disse være ubetydelige og lite synlig. 36 måneders garanti.

Greentech Pro

I denne kategorien havner de fleste av våre produkter. Pro produkter er i topp teknisk stand, men du må akseptere at man ser at produktene er brukt. 12 måneders garanti.

Greentech Basic

Produkter i fullgod stand, men som kan bære preg av å være brukt. Her kan du forvente mye for pengene. 12 måneders garanti.

Greentech Gaming

Gaming-kategorien er som det kommer frem, velfungerende maskiner for spilling. Alle maskiner i denne kategorien er testet med en del populære spill, som f.eks. Minecraft og Fortnite. Kosmetisk er de hele og pene, men kategorien defineres først og fremt ut ifra maskinvare. 12 måneders garanti.

Les mer om produktkategoriene her

Tilbake til Forsiden Tilbake til Nyheter